Oh nej…

Så skete det, der ikke skulle ske – Trygve Friisk blev fundet død idag i Christianhavns Kanal. Selvom man efterhånden vel var nået dertil, at det meget vel kunne gå sådan, er det alligevel helt forfærdeligt. Jeg tænker på hans stakkels familie og venner, der desperat har ledt efter ham de sidste uger, og hvor skrækkeligt det må være at få den besked. Øv!

Og så har der altså været usædvanlig mange savnede her fornyeligt. Dels Trygve men også en pige på 24 er savnet, ligesom en 21-årig tyrkisk mand. Man kan kun håbe, at det får en lykkeligere udgang end i Trygves tilfælde.

Ligledes har jeg lige set dokumentaren om Bjørn og hans liv i militæret og den frygtelige slutning på det hele. Jeg er rystet over, at man “vasker sine hænder” på den måde, når det sort på hvidt er dokumenteret, at manden i den grad havde taget skade, og aldrig skulle have været sendt ud igen. Jeg håber virkelig, at de afsløringer får følger for fremtidige procedurer. Andet kan ganske enkelt ikke være rigtigt. Samtidig har jeg meget svært ved at forstå, hvordan man kan gifte sig med en mand, der i den grad “lever og ånder” for militæret, og så være overrasket over, at han selvfølgelig vil tage de opgaver der kom. At stille ultimatummer for at hans skal blive hjemme, er for mig fuldstændig hen i vejret – man vidste sgu da, hvad man gik ind til. At han så ikke kunne tåle det, var en anden sag, men det var ikke det, der var argumentet. Hvis han blev udsendt måtte han ikke få del i forældremyndigheden??? Men uanset alt det, så var det en meget gribende udsendelse om en mand i fuldstændig opløsning, og ingen på rette sted reagerede – Bjørn var og er ikke den eneste, der har taget skade, så vågn lige op, og lad ikke noget tilsvarende ske igen. Helt bortset fra, at vi også har set det med Politimanden der også var psykisk dårlig og dræbte sin ex. Bjørn havde 2 gange på sit helbredsskema udfyldt, at han led af Post Traumatisc Stress Disorder! Hvor tydeligt kan det siges?

Så det har været en aften fuld af tragedie. Jeg havde nok godt af det, for jeg sad og havde ondt af mig selv. Dels skal jeg betale de her 600 kr. for ingenting, og det var jeg sådan lige ved at komme mig over, da jeg idag laver en brøler af rang. Man kan ikke (til oplysning) hænge tøj til tørre på kanten af et badekar. Så ødelægger man emaljen. Mit badekar er lige blevet ordnet og der har været en helvedes ballade med det, for nu at sige det mildt. Og så laver jeg sådan en brøler. Den søde mand som har lavet det, kunne godt høre, at jeg var helt ude af den, men sagde, at det skulle vi nok finde ud af. Men for hulen altså…. nu kan der vel så heller ikke komme mere. Jeg har heller ikke fundet min køkkenkniv. Det er altssammen kun ting, og jeg skal slet ikke klage, set i lyset af ovenstående. Men ærgerligt er det da – jeg tænker på, om det kun er mig, der er så klodset og uheldig nogengange??? Please del din klodsethed med mig, så får jeg det måske lidt bedre over det.

1 thought on “Oh nej…

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Igen…

Der er lukket for kommentarer.