Cykeltur i solskin

Det var en aldeles dejlig cykeltur jeg havde idag. Solen skinnede jo fra en skyfri, og det var rigtig skønt. Jeg startede med en tur til Optikeren for at få min 3 måneders ration af kontaktlinser. Vi snakkede lidt frem og tilbage om den her “øjeninfektion” alle mine øjendråber, og ikke mindst øjenlægen, som jeg helt ærlig ikke var vild med. Det viste sig at optikeren heller ikke var helt så glad for ham (sådan udtrykte han det ikke), så jeg var glad for det ikke kun var mig. Jeg har jo stadig problemer med, at det øje løber i vand og mine øjne er lettere irriterede uden at være voldsomt røde el. noget. Han kunne godt se det, og synes jeg skulle ringe til “deres” øjenlæge og få en snak med hende. Vi talte om muligheden for, at det evt. kan være min katteallergi der udmynter sig sådan. Den mulighed fik jeg aldrig talt med øjenlæge 1 om, så nu må vi prøve hende her.

Bagefter cyklede jeg ned forbi min far. Det er dejligt at kunne smutte forbi. Vi blev da enige om, at jeg skulle have det her nyt køleskab inden sommeren kommer, og så køber jeg i samme ombærring det her kamera. Det bliver bare den model, der er en lille tak større, til stort set samme penge, men det har jeg ikke tænkt at klage over. Synes det er langt sværere med køleskab. Men nu må vi se, hvad der sker imorgen. Den model jeg havde tænkt på, har de ikke på lager, så….

Karin har tilbragt endnu en lang dag på hospitalet. De her dimser kom ikke ud af næsen og det bløder stadig. Nu taler de om, at han evt. skal lægges i narkose imorgen og brændes endnu mere. Det har jo bare ikke hjulpet før! 🙁

På vej hjem kørte jeg langs vandet. Man kunne ikke se til Sverige som man normalt kan, for det var sådan diset derude, men jeg skal love for, at det ikke hindrede, at der var fuldstændig sort af mennesker på Cafe Jorden Rundt, både ude og inde. Drejede fra ved Skovshoved Havn og trillede på Strandvejen og kiggede lidt der.

Alt i alt en okay dag, og jeg glæder mig helt vildt til det der kamera 🙂