Morgentanker

c468egg.gif

Solen skinner, og jeg er i lidt bedre humør. Ærger mig stadig over det s…. badekar 🙁 , men glæder mig over at manden er så flink, og at vi nok skal finde ud af det. 🙂 Det er jeg ret sikker på. Jeg talte med min veninde Karin her til morgen, og heller ikke hun havde anelse om, at det kunne ske. Så føler jeg mig knap så dum #-o , men som sagt igår, lad være at tørre tøj i dit badekar. Hvis du har et moderne badekar med plasticbelægning er det formentlig anderledes, men ellers er det altså ikke det man gør.
Iøvrigt i forbindelse med Karin og hendes mand og hele den her næsehistorie, så er han stadig indlagt. Han fik to balloner sat op i næsen og de skal ud idag. Hvis de sidder længere, risikerer man, at der dannes noget væv omkring dem. Det spændende er så, om vi skal til at starte forfra :-s

Fik iøvrigt en dejlig mail fra min veninde Susanne igår, og vi har en halv aftale om, at vi skal ned og besøge “George” på søndag, som vi var det i januar. Dels er det en dejlig køretur derned, og vi kan nå og få sludret både på vej derned og hjem igen.

Så lige morgentv, hvor man omtalte sagen om Bjørn og indgangen var alt for vattet. Soldaternes talsmand mente ikke, at Bjørn var en tikkende bombe. Så må jeg indrømme, jeg ikke ved, hvordan en tikkende bombe ellers skal defineres. Men han snakker vel, som han har forstand til. Man sender sgu ikke en dybt deprimeret mand ud i sådan noget, så er det da logik for perlehøns, at det skal gå galt. Nu taler de om det på nyhederne at “pipen har fået en anden lyd”, og de nu erkender, at der blev begået fejl 😕

Jeg er meget fristet til at købe mig et nyt kamera, så jeg kan komme igang med det her fotografering, for jeg synes dagligt jeg mangler det kamera. Men jeg skal jo også være helt klar på hvilket et, jeg skal have. Meget ofte kan man jo spare lidt hvis man tager den just udgåede model, som ikke behøver være dårligere end den nyeste. Måske jeg skulle cykle ned til fotohandleren og lure lidt og få en sludder med ham om det. Problemet er, at han som regel har så travlt, at det nok bliver svært. Hm, jeg må nok lave lidt research på nettet.