2 skridt frem..

ostern-027a.gif

Dagen idag, har ikke været min! Jeg kørte forkert, og fik ikke mit kamera idag, og måtte endda køre til Herlev også. Alt i alt et samspil af uheldige omstændigheder gjorde at turen idag, var næsten forgæves. Men jeg prøver igen imorgen og så skulle “operationen” gerne lykkes. Jeg fik dog et bedre overblik over køleskabene, og er næsten nået frem til noget fornuftigt der tror jeg. Det lyder måske ikke så slemt at skulle køre til Herlev og under normale omstændigheder heller intet at regne. Problemet ligger i det her motorvejsprojekt, så der er jo vejarbejde hele vejen!!! Snak ikke om hjemturen hvor jeg holdt i kø i evigheder! 🙁

Inden jeg tog afsted var jeg ude og cykle. I kampen for kiloene er jeg begyndt at cykle en time, hver morgen. Noget må jo gøres, og formen trænger også. Det er vidunderligt vejr og skønt at komme ud. Og som nævnt kan jeg faktisk godt lide at røre mig. Jeg manglede godt nok det her kamera imorges, da jeg var en tur omkring Taarbæk. Solen var helt vildt flot udover vandet, og med et par store gamle træer som i siluet, var det lige motivet…. Nå, det kommer!

Alt den aktivitet har gjort, at jeg er mega træt, så jeg har slumret i stolen og er stadig helt mast. Så jeg skal ikke sent i dynerne iaften.

Jeg krydser fingre så jeg er blå i hovedet for at Karins mand’s næse holder sig i ro nu. Dimserne er fjernet idag, og foreløbig går det fint! Man ryster og bæver jo efterhånden! For det ikke skal være løgn så havde min venindes søn også næseblod idag 2 gange – IKKE MERE NÆSEBLOD TAK!!!

1 thought on “2 skridt frem..

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Frugt med forsinkelser

Der er lukket for kommentarer.