De første fotoforsøg

plante-i-stuevinduet.jpg

Så blev jeg lidt klogere 🙂 og fik kameraet prøvet lidt. Jeg skal godt nok lige vænne mig til det, kan jeg godt mærke, men vi skal nok blive rigtig fine venner tror jeg. Så I må lige bære over med de første forsøg her, som kameraet helt sikkert formår bedre, men nok skal hjælpes på vej af en funktion jeg ikke har udforsket endnu. Men det med at få billeder fra kameraet over på computeren har intet problem været. Nu skal jeg kigge funktioner så jeg er lidt forberedt på min cykeltur imorgen. Den går til Taarbæk igen, og dennegang skal jeg nyde en kop kaffe hos min veninde i den anden ende – og så skal jeg fotografere, så jeg er helt blå i hovedet :d Iøvrigt fortalte og viste Tina sin flotte magnolie forleden, og nu kan jeg så vise, hvordan min ser ud nu. Den er blevet vist tidligere, men den får lige en chance igen. Er det ikke nogen fine knopper?

magnolie.jpg

Efter alt det her moslen rundt – jeg har også fået et bad, og installeren fik jeg årets anden iskaffe – den første fik jeg igår. Jeg drikker ikke voldsomt meget kaffe, som jeg vist har nævnt før. Ikke at jeg ikke kan lide det, men jeg kan ikke tåle for meget. Men det jeg får nyder jeg i fulde drag.

iskaffe.jpg

Nu vil jeg gå ind og hvile mit hoved lidt. Det har stået model til nok nyt idag tror jeg. Men jeg er meget, meget glad for mit nye kamera 🙂

2 thoughts on “De første fotoforsøg

Der er lukket for kommentarer.