Dejlig dag, men lang

hvidoerevej.jpg

Det har været en dejlig dag, jeg har fået ordnet køkkenet inden jeg tog afsted til Dorte, og jeg daffede afsted, efter vi havde aftalt kl. 14. Først foto er fra en vej, jeg altid har holdt meget af, dels som billist – ikke så meget mere, efter de har lavet den smallere :), men også i høj grad som rytter, selvom broen hvor toget kører over, altid var en udfordring. På den her vej Hvidørevej, ligger på hver sin side, oppe bag alt beplantningen flere fantastiske huse, og det har altid været en udfordring at se, hvor meget man kunne få øje på gennem beplantningen. Næste foto er et af de mere fantastiske huse.

villa-hvidoerevej.jpg

På vejen lagde jeg mærke til, hvor meget alting er sprungte ud de seneste dage, og fangede denne fine gren på vejen. Tror det må være en benved.

mirabelgren.jpg

Længere henne på turen kom jeg naturligt til Bellevue Strand, som jeg nu altid bedst har kunne lide uden mennesker på. Og der ser sådan her ud, når man kigger dels mod nord og sydover, hvor man lige kan ane Knud Rasmussen. Jeg har flere fotos og mere at fortælle, men ærligt, så er jeg ved at falde om, så træt er jeg, så jeg må lade jer nøjes med dette for iaften. Håber I har nydt solen…. 🙂

bellevue01.jpg

bellevue02.jpg