Frugt med forsinkelser

Klokken var ved at være 14, så jeg måtte hellere få gang i pedalerne. Når jeg når hertil så er jeg næsten henne ved min veninde.

taarbaek-strandvej.jpg

Vi havde jo aftalt kl. 14, så jeg tænkte ikke andet end at Dorte var kommet hjem – hun skulle handle. Men ak og ve, det var hun ikke. Nu var vejret jo upåklageligt, så jeg satte mig på altanen, og ventede på hun skulle komme. Og jeg ventede og ventede.

udsigt-fra-altanen.jpg

Hm, til sidst gik jeg ned på havnen og ledte efter hendes kæreste, for at se om jeg kunne låne hans mobil og ringe til hende – min egen havde jeg dumt nok glemt derhjemme – ellers uhyre sjældent det sker. Ham kunne jeg selvfølgelig ikke finde. På min vej tilbage, ser jeg så Dorte marchere afsted med indkøb, og råber på hende. Hun hører intet :d – jeg opgiver og går bare op til huset, hvor hun da så også er. Det viser sig, at det havde ikke hjulpet at have mobilen, for hun havde også glemt sin 🙂

Never mind, nu var vi der, og der er intet så hyggeligt som en venindesludder. Og nu var det lidt siden vi havde set hinanden så der var nok, der skulle vendes og drejes. Med tanke på mig og mit slankeprojekt havde Dorte sødt nok købt frugt og intet usundt, så vi mæskede os i ananas og de lækreste stenfri druer Uhm, det var dejligt. Og vejret behøver jeg jo slet ikke nævne, I kan jo se på billederne at himlen var knaldblå, og vi blev næsten “stegt” på altanen”! Dejlig dag, og dejligt at se Dorte som altid, og nu er hun ikke længere end en cykeltur væk. Jeg kunne have taget mange flere billeder i Taarbæk, men den løber jo ingen steder, og der skal jo også være til en anden gang.

frugt-og-kaffe.jpg

På vejen hjem møder jeg de her træer, som jeg nævnte forleden da jeg var på min morgentur. Da var det jo så solopgang, men de er som det ses også smukke, når solen er ved at gå ned. Jeg nåede hjem ved 18-tiden og der var jeg “brugt op” må jeg sige. Sådan en hel eftermiddags snak, er superhyggeligt, men mit hoved er helt mast bagefter, og så havde frisk luft og cykeltur gjort sit også. Derfor var mit indlæg igår aftes sparsomt. Idag skal jeg være sammen med Susanne. Jeg ved faktisk ikke endnu, hvor når hun kommer, men det regner jeg da med, at hun fortæller mig. Kameraet bliver mere og mere hjemmevandt, men jeg skal stadig vænne mig lidt til det, men det går da hæderligt synes jeg. Øvelse gør mester, og dét kan jeg ikke skyldes for ikke at gøre! 🙂 Nu vil jeg gå ud og få mit morgenpulver – “hvor ophidsende” 😉 – God søndag til jer derude!

traer-ved-bellevue.jpg

5 thoughts on “Frugt med forsinkelser

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vand og sæbe

  2. Helt sjovt at se de gadebilleder igen. Det bringer minder frem fra da jeg boede derovre
    Hvidørevej har jeg ofte kørt ned ad, under broerne ned til Tuborg havn, og derfra nordpå ad Kystvejen, op til Vedbæk…

Der er lukket for kommentarer.