Gå med i Lunden

Tjah det gjorde vi faktisk, gik i Lunden – Ermelunden 🙂 Vi skulle jo have været ned og besøge hest – “George”, men eftersom at de søde mennesker, han står hos åbenbart er borte p.t. (de rejser meget), blev det ikke idag. Det er lidt langt bare for at hilse på “George”, hvor dejlig han end er. Så vi besluttede os for at gå en tur med “dagens stjerne” “Toby”, som er Susannes nye lille “roomie” i form af en Jack Russel Terrier. Hold op, hvor er han sød! I kan selv se her, hvor han er fotograferet i Ermelunden.

toby01.jpg

Der er ganske dejligt, og da man kan gå der med hund løs, mødte vi jo selvsagt mange andre firbenede venner. Især en tæt belægtet artsfælle var et hit af de større, og de legede meget længe og rigtig godt. Svaner så vi også, og i det hele taget var der dejligt, som det ses.

ermelunden02.jpg

ermelunden03.jpg

Da vi havde gået tur, blev vi enige om at køre hjem på Susannes terrasse og drikke te, og som sagt så gjort. Senere blev det lige koldt nok, og vi trak indenfor. Lille hund indtog sin plads i sofaen og faldt da også i søvn – ikke underligt som han havde benet rundt.

toby02.jpg

toby04.jpg

Vel hjemkommet har jeg nydt det lidt i stolen inden jeg gik herind. Mens jeg sidder her, får jeg det pludseligt skidt, som om jeg er ved at få noget influenza. Far har en snert af noget, så jeg håber ikke, han har smittet mig! 🙁 Men en dejlig solrig søndag har det været i godt selskab, både to- og firbenet 🙂

3 thoughts on “Gå med i Lunden

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Sæssonstartstemninger

Der er lukket for kommentarer.