Jeg kom i tanke om

bakkepude.jpg

Forleden kom jeg i tanke om, at jeg da havde glemt at kigge på nettet efter, om man kunne få en ting, som jeg er meget, meget glad for. Nemlig min pudebakke. Jeg har fået den for mange år siden af en veninde, men det er så genial en opfindelse, at jeg egentlig har haft glemt, at jeg gerne ville give en til min far (det huskede jeg selvfølgelig ikke før føs’da 😉 ), men skidt nu med det, det bliver da også Jul på et tidspunkt (ja, ja, jeg ved det godt – ikke tale Jul NU! :d ). Altså gik jeg igang med at lede på nettet efter den her bakkepude, el. pudebakke, el. hvad hulen man nu vil kalde den. Jeg var ret bevidst om, at jeg skulle søge i England efter den, for der havde min veninde fået min fra (hun og hendes mand havde købt et stort parti, de solgte).

Som jeg siger, så forstår jeg ikke, at de ikke sælges i DK, for de er så praktiske. Ikke kun til at spise ved, men til alting, og til alle mennesker, når man ikke lige vil sidde ved et bord. Den for fyldt med sådan nogen velcrokugler, og er dejlig behagelig at sidde med. Når jeg nu køber, må jeg hellere købe nogen stykker, for de er ikke så voldsomt dyre. Dog er jeg ked af, at motiverne nu er flyttet op på bakken og ikke fås i mere klassisk design som min bakke er. Måske det findes et sted, men på min lange søgen på nettet fandt jeg det ikke. Men jeg fandt bakker her.

Men mens jeg ledte efter den, fandt jeg denne side, hvor de har den sjoveste ko-kop, og en skål til også, blandt mange andre gode sager. Så hvad man ikke finder på sin vej rundt. Gitte og jeg blev da enige om, at sådan et skilt her, måtte vi eje ;). Vi fik lige en sludder, mens jeg rodede rundt, og jeg delte jo mine fund med hende, som jeg nu gør med jer alle. Skal godt nok vænne mig til, at jeg kan knipse løs så meget jeg orker 🙂

3 thoughts on “Jeg kom i tanke om

  1. Helle – den er genial – og jeg forstår ikke, at INGEN så vidt vides har taget ideen op. Det var en tidligere veninde, hvis mand importerede dem fra England, og de tog et stort parti hjem og solgte. Måske jeg skulle prøve at skrive og spørge hende om firmaets navn i det mindste… 😕

  2. Sådan en pudebakke kunne jeg også godt tænke mig \:d/ Hvor kan man mon købe den i DK :-“

Der er lukket for kommentarer.