Min morgensvaghed

sorbo.jpg

Vi talte om “hunks” og “beefcakes” forleden, og om udsendelsen om Chippendales. Jeg indrømmer, jeg hár en stor svaghed og det er mænd af en vis størrelse! 😡 En af mine morgensvagheder, jeg kan ligge på sofaen og “savle” vildt over, hvis jeg vågner meget tidligt, er Hercules i skikkelse af Kevin Sorbo. Han er en meget, meget stor fyr, og har den rette kombination af råt og blødt til mig. At Hercules så måske er langt fra at være “stor kunst”, tager jeg ikke så tungt, det er eventyr og så er der jo altid ham at kigge på – det er rigeligt til mig 😉 – Ja jeg er nem – indrømmet 🙂 Iøvrigt er det ikke kun mig, der var vild med den, den var i sin tid ekstremt populær. Skulle du få lyst til at se den også, så sendes den på kanal 5 🙂 Han sendes også her i weekenden og er iøvrigt på lige p.t.

3 thoughts on “Min morgensvaghed

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Superkræfter

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvad hulen sker der?

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Morgen-TV og tilbud

Der er lukket for kommentarer.