Aftenhilsen fra den sofaramte

Så har jeg ligget på sofaen det meste af dagen. Intet skulle glæde mig mere, end at meddele, at jeg har det bedre, men ak og ve, det har jeg ikke, jeg har stadig feber, stadig hovedpine, og er stadig bare sådan generelt sløj 🙁

Som I ved, var jeg jo sammen med Susanne igår, og vi kom til at tale gardiner. Jeg har brudt mit lille hoved :-\ , og hun gjorde mig da lige opmærksom på, at jeg da kan få nogen rigtige billige og pæne gardiner i IKEA – der var hendes fra, for jeg spurgte. Så jeg har da lige nu været inde og finde nogen gardiner der kunne dú. Så det er et af de kommende projekter. Nu skal jeg bare finde ud af det med stangen, for jeg skal “om hjørner” i det store vindue 🙂 Men det lykkes nok og så skal jeg iøvrigt have fat i en boremaskine og en mand med kørekort til sådan en også.

Idag kom der en overraskelse med posten, et fint brev med en CD fra en veninde. Hun havde set mit indlæg om Beth Hart, og synes da lige, jeg skulle have lidt af det :)>- Det var da svært sødt af hende :* Hun startede iøvrigt nyt job idag, og det gik super – tillykke med det!! 🙂

Hun gjorde mig så iøvrigt opmærksom på,*-:) at jeg ikke skulle købe køleskabet, der hvor jeg havde tænkt mig det, men et andet sted. Dels er det billigere, og dels er der bedre service, hvis noget skulle ske. Så jeg lurer lige der så.

Nu vil jeg gå ind på sofaen igen, og så må vi se hvor længe, jeg skal ligge der 😕

3 thoughts on “Aftenhilsen fra den sofaramte

  1. Tak for jeres hilsener. Har stadig feber! Idag komer badkarmanden, det er jeg lidt spændt på, men skal nok skrive om det senere! 🙂

  2. Håber at du snart bliver frisk. Tak for snakken, det er altid hyggeligt at snakke med dig.
    Er selv en stor Beth Hart fan, og har det hun har lavet. Det er musik man kan lytte til både på en god og en dårlig dag.

Der er lukket for kommentarer.