Vand og sæbe


badekar.jpg

Ja det viste sig at mine ulykker med badekarret er til at vaske/slibe af med en almindelig køkkensvamp, ganske forsigtigt! *-:) Jeg tror ikke, man behøver at være Einstein for at regne ud, at jeg er mere end lettet og glad! #:-s Nu kan jeg holde Påske ~:>, og glæde mig til nyt køleskab og gardiner og glæde mig over det nye kamera – Jamen det er da dejligt ikke (også selvom jeg måske skal være mest på sofaen)? 🙂 På billedet er der mindre end der var, for den søde badekarmand, Søren havde jo allerede været der, og nu har jeg også, og der er næsten intet tilbage :d :)>-

Jeg synes lige, I skulle have den her nyudsprungne ting, som jeg tror er hyld, som jeg mødte på min tur ned til Dorte forleden.

nyudsprunget.jpg

Nu er solen kommet og det er for længst holdt med at regne, og er lige så fint vejr som det har været de andre dage. Himlen er måske knap så blå, men det kommer nok. Nu vil jeg gå ind og få mig et hvil, og så får vi se, om jeg får begyndt på et par mails, jeg skylder senere….