Min urtepotte “dims”

urtepottedims.jpg

Jeg plejer at sige, at man kan få alt på nettet. Og det tror jeg stadig på 🙂 Men den her “urtepottedims” har jeg ledt forgæves efter. Jeg skulle finde nogen zinkaltankasser – dem fandt jeg, så nu mangler jeg bare at finde den her. Jeg ledte som en gal igår, men fandt den ikke. Måske ved du derude, hvor man finder sådan en – og så iøvrigt, hvad skal man kalde den. Urtpottestativ, zinkstativ, urtepotte zinkstativ oder? You tell me – hvad du kalder den, må du helt selv om, bare du kan finde den på nettet til mig 😉 Jeg kan sagtens købe den her lokalt, men den koster en mindre herregård – og det var da rart at spare bare lidt.

Min far kommer og henter mig nu, og så skal jeg lige ud og handle lidt, og så ellers bare her tilbage og nyde livet, min lejlighed og Påsken lige om hjørnet.

5 thoughts on “Min urtepotte “dims”

  1. Steffan – Tusind tak! Det er jo så den dobbelte, men til gengæld den helt rigtige type, og til ingen penge også! Iøvrigt et site med mange gode ting!

  2. Prøv evt. her (her var et link, der ikke duer mere okt.19) … Har selv kigget efter samme type..

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Altanrundfart

Der er lukket for kommentarer.