Påskepynt

minililje05.jpg

Da jeg var nede i byen igår, havde jeg tænkt at købe noget Påskepynt, jeg havde set. Selvfølgelig var det for længst væk. Det er sjovt jeg ikke lærer det, at man skal købe det med det samme. Det der var tilbage sagde mig ikke noget, så jeg fik ikke noget. Og jeg tænkte også som så, at siden jeg alligevel ikke skulle have nogen på besøg kunne det være det samme. Jeg købte nogen servietter og så købte jeg en potte med minipåskeliljer. Den er min eneste Påskepynt i år. Næste år, må jeg så være i god tid – og så har de forhåbentlig noget pynt, der er lige så sødt. Nu kan jeg jo se efter Påske, så kan det være, der er udsalg 🙂

minililje03.jpg minililje02.jpg

minililje04.jpg

Det har stormet her idag. Jeg har haft vasket lidt, og hængt det ud på altanen på stativ for første gang. Det måtte jeg ind og redde af frygt for, det skulle flyve bort stativ og det hele. Nej det var faktisk væltet, men Gudskelov ikke blevet beskidt igen. Det var tørret det meste, så nu hænger det inde i stuen, men vinden må gerne lægge sig, for jeg har faktisk et hold mere parat til at komme ud. Ellers ikke meget ændret, jeg har stadig feber og slapper bare af.

minililje01.jpg

3 thoughts on “Påskepynt

  1. Tak Leif, det var sødt sagt – du får et knus tilbage! 🙂 Jeg skal jo teste og øve mig med det nye kamera \:d/ Og nu er det jo Påske, så må man godt gå amok i gult og ~:>

  2. Hej Deborah,

    Du går jo totalt påskeamok =d>

    Man må bare håbe, at folk, der er overfølsomme over for alt for meget gult ikke kigger forbi din blog 🙂

    Nej, spøg til side. Det er bare dejligt at se dig dyrke det så meget ^:)^

    Påskeknus fra mig

Der er lukket for kommentarer.