Rendyrket dyrplageri

Ja det mener jeg, det her kan kategoriseres som, uden som meget som at blinke! Ingen skal bilde mig ind, at hesten nyder dette!! Jeg har altid synes, det var en legaliseret form for dyreplageri, ligesåvel som tyrefægtning. Jeg fryder mig, når tyrene får ram på en af sine plageånder. Tænk at det er tilladt i “civiliserede” samfund. Hvis du vil skrive under på, at vi ihvertfald IKKE skal have den slags i DK, kan du gøre det her. Jeg er grædefærdig, når jeg ser sådan noget, og kunne overhovedet ikke holde ud at se nedenstående færdig – kan du? 🙁 Du kan læse om Den Europæiske Anti-Rodeo Kampagne her.

5 thoughts on “Rendyrket dyrplageri

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Rodeoshow aflyst, en sejr for dyrene

  2. Det var dog det mest afstumpede amerikanske …
    Jeg anede slet ikke den slags forekom. Uhyggeligt!

  3. Det holder ganske enkelt ikke med dens slags dyreplagning uanset, om der er tale om rodeo eller tyrefægtning (som er totalt afskyeligt).

    At nogle prøver på, at gøre det til underholdning ændrer ikke på det faktum, at der er tale om rendyrket dyremishandling, som burde forbydes på globalt plan.

    /Leif

Der er lukket for kommentarer.