Det var det med lasterne – igen

Hvad lavede jeg så idag, når jeg ingenting lavede. Jeg så film. Hele to efter hinanden var der på DR1. Den ene hed “Returning Lily” og var ikke stor kunst el. noget, men en meget hyggelig film. MEN i filmen optrådte denne unge mand, og han fik mig da til at vågne om ikke andet!!! Han havde da heldigvis en pæn rolle i filmen, så jeg kunne NYDE ham i fulde drag – vil du også nyde ham, så kan du gøre det så meget du vil, for han har skam sin egen fansite (han har faktisk flere, men dette var det bedste). og han hedder Jason Momoa!! Det er da godt tanker er toldfri – endnu :d

jason-mamoa.jpg

8 thoughts on “Det var det med lasterne – igen

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Bedring og blogrunde

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvordan man vasker!

 3. Ærligt, jeg ved det ikke. Jeg har aldrig prøvet at have nogen, men du har ret, det kan nok godt gå hen og blive en klam affære. 😕

  Man vasker det som man ellers vasker hår, men da det er uldtotter der ikke kan redes ud bliver det noget underligt noget -indrømmet 😮 Nok også derfor folk som regel ikke har dem i evigheder, og så må klippe det hele af og starte på ny. 🙁

 4. Dreadlocks virker bare så klamt… Hvordan hulen holdes de rent…? De er jo som et gammelt tykt uldtæppe…Fyldt med ting jeg ikke vil vide noget om!

  Hygge fra Thailand!
  Jakob

 5. Tjah smag og behag er jo forskellig 🙂 I filmen havde han dem ikke, og det var også okay, men jeg synes ikke de misklæder ham overhovedet.

  Jakob – Nej du har intet at klage over helt sikkert 😉

 6. UUUHHH DEBS!!!! :-“:-“:-";):-”
  DAMN!!!\:d/\:d/:d:d
  …………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAAAUW..!!
  Er ikke i stand til at skrive andet… tørrer lige savl af hagen hér…. 😉
  TAK!

  Knus
  Lotte:)

Der er lukket for kommentarer.