En anden svaghed – To fly

Er Boybands, som jeg vist har fortalt før. Det stammer helt sikkert fra min pure ungdom med The Osmonds, som jeg var VILD med. Mit værelses tapet kunne ikke ses for plakater med for mig Gruppen over dem alle. Senere har jeg til stadighed hørt The Osmonds, men også nydt de nye Boybands, og et af dem, jeg holder allermest af er Westlife, som bare er sådan noget musik, jeg kan svømme helt væk til. Det var sådan noget musik man tudede til i stimer førhen, hvis man havde kærestesorger. Nu er det knap så dramatisk, men derfor kan jeg stadig godt henfalde til at sidde og rode ved computeren og bare “flyde med” – det elsker jeg! Og som Leif siger, så vedgår jeg mig gerne mine laster :d Nu er de dårligt drenge mere, men det bliver det ikke dårligere af 😉 En af yndlingssangene med Westlife:

“Flying Without Wings”

[Shane:] Everybody’s looking for that something
One thing that makes it all complete
You’ll find it in the strangest places
Places you never knew it could be

Some find it in the face of their children
Some find it in their lover’s eyes
Who can deny the joy it brings
When you’ve found that special thing
You’re flying without wings

[Mark:] Some find it sharing every morning
Some in their solitary lives
You’ll find it in the words of others
A simple line can make you laugh or cry

You’ll find it in the deepest friendship
The kind you cherish all your life
And when you know how much that means
You’ve found that special thing
You’re flying without wings

So, impossible as they may seem
You’ve got to fight for every dream
Cos who’s to know which one you let go
Would have made you complete

[Shane:] Well, for me it’s waking up beside you
To watch the sunrise on your face
To know that I can say I love you
In any given time or place

[Mark:] It’s little things that only I know
Those are the things that make you mine
And it’s like flying without wings
Cos you’re my special thing
I’m flying without wings

[Shane:] And you’re the place my life begins
And you’ll be where it ends

[Mark:] I’m flying without wings
And that’s the joy you bring
I’m flying without wings

2 thoughts on “En anden svaghed – To fly

Der er lukket for kommentarer.