Pligt og nydelse

vasketoej.jpg

Det er ikke meget der er blevet lavet her idag. Dog fik jeg ordnet det sidste vasketøj og smidt det ud på altanen til tørre. Senere lød der et højt brag, og skidtet var da væltet igen. Derfor urtepotten for at holde lidt på det. Og siden er det blevet stående. Jeg ved ikke, hvordan vejret har været andre steder end på Langeland, hvor de har haft sol og godt vejr, men her har det været koldt og blæsende. Ikke forårsvejr overhovedet. Jeg var så dum at gå ud og hænge vasketøjet op på bare tæer. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg skulle nu i bad alligevel, men det blev et karbad og meget varmt, for jeg var blevet isnende kold. Jeg fandt nu ud af at tage sko på, da jeg skulle tage billederne af magnolien som nu er sprunget ud. Den er her kort tid, så den må nydes ad libitum – jeg gik lidt amok med kameraet – hvor er den smuk! Enjoy!

udsprunget-mag01.jpg

udsprunget-mag02.jpg

udsprunget-mag03.jpg

Der er ikke de vilde planer her for morgendagen, men det gør mig nu ikke noget. Er stadig ikke helt på toppen. Men afhængig af vejret ville jeg gerne ud og cykle en bette tur, feber eller ej. Ned på banen og se lidt morgenarbejde – der er så smukt dernede. Men vi får se….

Jeg fik iøvrigt aldrig fortalt at min venindes mands næseblod lader til endelig at have fået en ende. Han er hjemme fra hospitalet og har været en uge nu, og ingen katastrofer, så det er super. Det var også en barsk omgang. De er da blevet så vovede, at de tager til fest imorgen, men ingen dansen, for det må han ikke endnu. Men han kan da sidde og få noget mad og lytte til musikken.