Påskeønske

hare-i-aeg02.gif

Jeg er utroligt glad for ALLE besøgene på min blog 🙂 – intet om det overhovedet. Og på dem må jeg jo konkludere at mange har glæde af, at være forbi her på mit lille sted :)>- Det glæder mig overmåde. 🙂 Jeg har dog et lille ydmygt ønske – som så passende kan være et Påskeønske ^:)^ – og det er nogen flere kommentarer.

Nu har jeg fået det her SUPER nye kamera og har da nu efterhånden fået taget nogen anstændige fotos indimellem. Jeg er selv meget glad for dem, men det ville være superdejligt med lidt flere kommentarer :-@ både til mine fotos, men da også til mine udgydelser, både om helt uskyldige emner, såsom de mere alvorlige – vi må se, om Påskeharen kan klare det? :-\

Rigtig God søndag, hvor jeg tænker rigtig mange skal til Påskefrokost et sted ~:> – nyd for mig også, for jeg skal ikke 🙁 Jeg vil bruge dagen på at slappe af, og så tage en tur på cyklen igen imorgen. Det blev jo alligevel til en del renden rundt og gøren ved igår nede på banen, så jeg er træt idag (:|.

1 thought on “Påskeønske

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Lige om straks

Der er lukket for kommentarer.