Påsketilbud

tilbud-yves-rocher.jpg

Puha, jeg fik hele den stak brochure ind ad døren forleden 8-|. Ikke noget galt med det, det er en følge af, at jeg bestilte noget hos dem for noget tid siden, og nu er der jo så ingen ende på alle de gode sager, jeg kunne få – meget til halv pris. Jeg er en klovn, for jeg kan ikke stå for sådan noget ;). Men jeg styrede mig nu meget godt :). Jeg købte kun 3 ting, og kan vente evigheder med at betale, så det er okay. Der skal da være lidt fest over påsken – ikke? 😉 – indkøbene var en duft, en dagcreme (som er prøvet tidligere og er rigtig god), og en brusegelé (kan man aldrig få for meget af) \:d/.

0

1 thought on “Påsketilbud

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Pakke midt i badet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.