Til pigerne – 2 i 1

Egentlig ledte jeg bare efter klip med en anden favorit Michael Bolton. Det var (han vil hade mig for det her) Jakob, der introducerede mig for ham også. Dengang sang han faktisk Heavy Rock, det var sådan han startede. Du kan se et nummer her, der hedder “Everybody’s Crazy”.Jeg kan også rigtig godt lide, ham som heavy, og har også de album, han lavede der. Som han blev mere og mere “blød i koderne” jo mere kunne Jakob ikke døje ham, hvorimod jeg faldt “i svime”, og har været det siden. Jeg er stadig glad for Michaels stemme, og de CD’er jeg har, men jeg køber ikke flere nu. Jeg har været til koncert med ham 3 gange og nydt det hver gang. Var endda så heldig også at møde ham back stage.

Da jeg så kiggede, så fandt jeg faktisk det her klip, som er en helt fantastisk ting – i mine øjne ihvertfald ;-). Det er sangen “Go the Distance” som er en af mine favoritter og soundtrack’et og til tegnefilmen om Herkules. Men her er den klippet sammen med klip fra serien med Kevin Sorbo – nyd ham! Så kan I måske forstå, hvorfor jeg elsker at se den serie 🙂

2 thoughts on “Til pigerne – 2 i 1

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Superkræfter

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvad hulen sker der?

Der er lukket for kommentarer.