Kaffebesøg

mr-ibrahim-og-svend-1996.jpg

Det ringede på min dør, og en gammel ven spurgte om jeg ville komme hen og få kaffe. Det ville jeg da gerne. Så jeg drog afsted og besøgte Svend, som havde en anden gammel ven, som jeg har nævnt før. Han har været meget igennem siden sidste vinter, mistet sin søn, sin hest (ikke Mr. Ibrahim, der går på landet og hygger sig, men en anden hest, der hed “Flashman”) og ikke mindst har han været meget, meget syg og har fået sit venstre ben sat af. Så det har været en barsk omgang. Vi havde nogen hyggelige timer, og så lidt video fra gamle dage af “Mr. Ibrahim”, og lidt fotos også.

Fotoet er fra tiden med “Mr. Ibrahim”, hvor man sjovt nok også kan se den gamle tribune foreste i billedet. Jeg har stadig ikke forlist mig med den nye “stål-glas-beton-ting”, som jeg slet ikke synes passer til de andre bygninger på banen. Efter min mening skulle man have været meget mere tro mod den gamle tribunes stil. Igen et af de der tilfælde, hvor man “voldtager” miljøet med sådan en bygning! Øv! Den gamle brændte desværre.

3 thoughts on “Kaffebesøg

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » 2. løbsdag

 2. Hej søde Birgitte, ja der sker “lidt” her fra tid til anden ;)- jeg hygger med det jo. Jeg har været i Aalborg Zoo, da jeg var ovre og besøge en veninde i Aalborg for nogen år tilbage. Kan forestille mig, der var mange. Har haft en stille og rolig Påske og nydt det. 🙂

 3. Det er længe siden jeg har været på din side. Hvor har du været flittig og sikke en masse flotte billeder du har taget. Min computer er til reparation og der kan gå op til en måned inden den er klar 🙁 øv.
  Så jeg må nøjes med at bruge pc’er når jeg er på arbejde.
  Håber du har nydt påsken.
  Vi har været i Ã…lborg Zoo – hvilket kan anbefales – men der var rigtig mange mennesker i Påsken.

  Knus
  Birgitte:)

Der er lukket for kommentarer.