Påskebryg

paaskebryg.jpg

Jeg kan godt lide øl, også Påskebryg og i den forbindelse, er det som om, at man kun kan drikke den fra et stort bryggeri. Eller sådan har det været. Nu er mikrobryg og den slags blevet in, og godt for det. Den jeg fandt her før Påske, smager ihvertfald godt…. så hvis I har mod på det, så fås de i Brugsen/Coop, som de er fremstillet for. Det har været min eneste luksus her i Påsken, og så lidt “rigtig” mad igår aftes. Ellers har jeg spist mit pulver som “a good girl”.

3 thoughts on “Påskebryg

  1. Hey begge to 😉 Jeg ved ikke, om de har forbedret smagen…. -” Jeg synes ikke det er så slemt, men jeg kan godt relatere til den med “melsmag”. Jeg gør det at jeg laver dem en anelse tyndere, og putter isklumper i, så glider det lettere:d Og for at svare på, hvorfor jeg vælger det. Jamen det gør jeg simpelthen fordi nu SKAL der ske noget, og det skal helst gå stærkt. Så for at få nogen resultater, der kan motivere mig lidt til at komme hele vejen. 8->:

  2. Jeg har også prøvet Nupo en gang for mange år siden og synes absolut ikke om smagen! Har de forbedret den? 🙂

  3. Pyh Nupo? Synes du ikke det er hårdt? Er det fordi du skal tabe dig meget du er på det eller?
    Jeg har engang smagt det, men synes det smagte af mel så ku ikke holde det ud. Det er længe siden, så det kan sagtens være de har fundet på noget der smager bedre siden 🙂

Der er lukket for kommentarer.