Et liv på kanten

Inspireret af en artikel i B.T. idag ville jeg lige reklamere lidt for bogen “Et liv på kanten” af B.S. Christiansen.

bs-et-liv-paa-kanten.jpg

Jeg vil ikke skrive så meget om den, for den er rigeligt omtalt både på hans hjemmeside og andre steder, og også i artiklen. Det eneste, jeg vil sige er – læs den, hvis du ikke har gjort det. Det er en rigtig, rigtig god og ærlig bog, som jo af samme grund har gjort stort indtryk på mange mennesker. Jeg var så heldig at købe den til 99,- kr. på tilbud – indbundet. Skyndte mig at købe 2, og gav en til min far i gave, som han også blev meget glad for. Senere gav vi også en til min onkel i fødselsdagsgave. Kan varmt og inderligt anbefales. Den er en af de få bøger, der ikke er kommet i kælderen, netop fordi jeg påregner at læse den igen snart.

4 thoughts on “Et liv på kanten

  1. Jeg skal også i gang med B.S. på et tidspunkt:)

    Bogen om Kronprinsessen synes jeg, at jeg havde læst før … nemlig i Billed Bladet 🙂

  2. Anette – man “kæmper” sig ikke igennem en bog om vores dejlige Kronprinsesse :o, og jeg lover dig, det gør du heller ikke, med bogen om B.S. Se du bare at komme igang 😉

  3. Jeg købte faktisk bogen om B.S. da jeg skulle til USA. Tænkte at så kunne jeg læse den på turen derover. Jeg nåede desværre ikke at læse den, men i stedet fik jeg kæmpet mig igennem ca. 30 sider i en bog om vores Kronprinsesse Mary 🙂

Der er lukket for kommentarer.