Jeg tog mig sammen

billedsortering.jpg

Jeg er monstertræt idag. Sådan er det bare nogengange…. Men jeg var altså fast besluttet på, at nu skulle jeg igang med et projekt, jeg skulle have været færdig med over vinteren. At sætte billeder i album. Der er bjerge af fotos. De fylder en hel skuffe i den hvide kommode som næsten knager under vægten, selvom den er af den gode gamle solide slags!!! Nu kommer der da ikke flere til i papir efter jeg er gået digital her, men som det ses, er der rigeligt til at beskæftige mig.

kommoden-med-billeder.jpg

Nu har jeg bevæget mig over fra 1987 til 1989 – Tjuhaj hvor det går ;), og jeg har fyldt et album færdigt og er halvt inde i det næste – så jeg skal vist ud og købe flere album – Det tror jeg på!

Nu har jeg fået begyndt, og faktisk været flittig, så nu kan jeg hvile mig med god samvittighed. Fik ikke fortalt, at min venindes mand er kommet hjem fra hospitalet. Det gjorde ikke noget ved ham, så nu er det bare at krydse fingere – IGEN!!

5 thoughts on “Jeg tog mig sammen

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Svingende helbred

  2. godt gået Deborah, jeg har også billeder tilbage fra 87 i skuffen, jeg tænker på dem, det gør jeg ;), men mere bliver det heller ikke til. har endda fået et kæmpealbum af mine børn og mand i gave sidste år. Hvorfor nu det ?:)

Der er lukket for kommentarer.