Mail fra Nigeria – slet den!

Jeg så Dr. Phil igår. Det gør jeg ofte, og jeg får som regel også “noget med mig”. Og om ikke andet er det altid underholdende, også fordi det virkelig rykker noget hos de mennesker, der er med. Grunden til, at jeg nævner det show, jeg så igår specielt, er fordi jeg synes, det er vigtigt. Det handlede om svindelmails fra Nigeria. De findes både i kvindelige og mandlige varianter har jeg hørt.

Det kan ikke siges tydeligt nok:

Får du en mail derfra – SLET DEN

Pigen i udsendelsen igår, havde sendt, hvad der svare til flere tusind kroner til en fyr, der havde udgivet sig for at være en amerikansk mand, der var “strandet” i Nigeria. Så skulle hun pludselig hjælpe med at overføre penge for ham, og lægge ud o.s.v. og der var ingen grænser. De skulle så mødes, og gæt hvem der aldrig dukkede op? Denne her mand eksisterede slet ikke.

Billedet var af en politimand i 20’erne, der boede på Hawaii, og også var model, og som selvfølgelig blev rasende, da det blev afsløret. Historien blev værre og værre, og det lød fuldstændig vildt, at man kunne hoppe på de historier. Det er ikke forbudt at bruge hovedet. Men det er så nemt, vil du helt undgå det så slet skidtet og lad være at indgå i noget suspekt til at begynde med.

Jeg ved ikke, hvad man gør for at dæmme op for piger og mænd, der er så naive, at de kan finde på at sende flere tusind kr. til en vildt fremmed mand, de ikke aner hvem er. For når man gik dem på klingen, kunne de jo godt se, at de reelt ikke vidste noget om manden. Der var flere eksempler, og du kan selv se det her og læse om problemet – scroll ned på siden og se flere gode tips i bunden af siden. I den anden ende, mente man, at når folk var så dumme at hoppe på den, så var de selv ude om det – det kan der så være lidt om! Det værste er, at de er umulige at fange.

Jeg har engang for mange år siden fået sådan en svindlermail. Jeg kender en gut i politiet, som jeg sendte den til, for også i DK er det et problem. Så hvis du får mail fra Nigeria, så slet den, og ligemeget hvem du får mail fra, så send ingen penge. Ligemeget hvor ensom du er, så er det vel bedre at finde en kæreste i Danmark. Iøvrigt har fænomænet også bredt sig til Rusland, og det er et ikke ukendt fænomæn, at også (vist især mænd), får de underligste mails derfra – så husk det nu – undgå problemet – slet dem! Her er også gode råd på dansk om svindel på nettet og flere her.

4 thoughts on “Mail fra Nigeria – slet den!

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » For godt til at være sandt!!!

Der er lukket for kommentarer.