Svingende helbred

garbo-110407.jpg

Tjah hvad kan jeg sige, bedst som jeg tror, jeg var kommet mig over feberen i Påsken, vendte den tilbage igår. Ondt i halsen havde jeg også. Tak skæbne tænkte jeg…. men her til morgen er ondt i halsen da væk. Feberen ved jeg ikke rigtig. Jeg er så vant til at få feber, at det snart kan være nok. Men den skal da tjekkes. Helt på toppen føler jeg mig ikke. Er helt vildt træt og humøret er nu heller ikke noget at råbe hurra for sådan lige. Måske fordi jeg er så træt. Egentlig synes jeg ikke, jeg brokker mig ret meget, og det vil jeg heller ikke starte på, men på toppen er jeg altså ikke. Formentlig stiger humøret op ad dagen. Sådan plejer det da at gå trods alt.

Er lidt spændt på, om jeg får talt med “ham” idag. Vi havde lige en kort kontakt igår, men blev selvfølgelig som altid afbrudt. Må indrømme, at jeg nok snart er kørt træt i det, og ligesom må have talt ordentligt om tingene.

Kuren går godt, selvom jeg da godt kan mærke sult, så er det okay, så jeg håber da, det også giver resultalter. Jeg skal lade jer vide henad vejen.

Foreløbig vil jeg gå i bad, det plejer at hjælpe på det hele med det samme, og hvad jeg så ellers får lavet må vise sig. Egentlig skulle jeg jo fortsætte projekt billeder. Måske jeg bare skal følge “Garbo’s” eksempel – hun ligger stadig i min seng og slapper af, som det ses.