Værdsat

morgenstemning-ved-2-plads.jpg paa-ridestien.jpg

Jeg har stadig feber, og det er blevet værre her i eftermiddag. Så måske jeg ikke skulle være kørt ned på banen imorges. Som så ofte tænkte jeg, at jeg skulle “bare lige”, selvom jeg godt ved, at det er der jo ikke noget, der hedder, for når man så kommer derned, så er der lige den og den man skal sludre med, og noget man kan give en hånd med ved.

plante-over-raekvaerk-mod-d.jpg stedmoder-i-krukker.jpg

Havde næsten opgivet Helle idag, da hun endelig kom, men nu har hun fortalt mig sit “mønster” så nu ved jeg, hvornår hun kommer. Jeg havde jo håbet, der var lidt at hjælpe hende med. Og ganske rigtigt. Hun spurgte om jeg ville trække “bøllen” ned og få lidt græs, og så ville hun tage de to andre. Hun havde advaret mig imod at han “mosler” noget, og det skal jeg så også lige love for. Men jeg fik da styr på det, og da han først kunne få lidt at spise, så faldt han til ro igen. Der er intet ondt i ham, han er bare fjollet, men det er jo immervæk et stort dyr. Det er dejligt at hjælpe, når man bliver værdsat for det. Og jeg værdsætter hestene ganske enormt. De kan altid gøre mig i godt humør, og sådan har det altid været. Og det bliver det ved ved med. Jeg fik da også lige hilst på Marianne, som var på vej hjem.

Midt i idyllen var der en løs hest på banen idag. Det er altid en dårlig situation. Det var en af Bents heste. Jeg gik nedad mod banen, for at se, om han skulle bruge noget hjælp, men det gik. Ingen kom noget til hverken hest el. rytter. Så den fik sin galop i 2. omgang foruden den tur den allerede havde taget. Til gengæld fik jeg et lift med Bent tilbage.

Billederne jeg viser her, er blevet fine, men desværre har jeg fået lavet “ged i det” med nogen stykker mere, jeg havde taget nede på banen. Motiverne var gode, men de var “grynede”, så jeg må have indstillet kameraet forkert, for de næste fotos fejler ikke noget. Der er ret ærgerligt, for der var et ret godt imellem af min yndling fra før “Air Force Eleven”. Men sådan kan det gå. Jeg nåede ikke at kigge på resultatet, hvilket jeg selvfølgelig skulle have gjort. Jeg har jo stadig ikke vænnet mig til det, og var sikker på alt var fint. Men lærer hele tiden.

Billederne forestiller: hestene på vej hjem på ridestien ved 2. plads, som det hedder. Det er den fine gamle tribune, som er på det andet foto med banen nede til venstre og helt ude er Bakken.
Over rækværket gror der planter, for at gøre det lidt kønnere, og dette er en af dem, med dommertårnet i baggrunden. Krukkerne er blevet plantet fint til med de her selvlysende gule stedmoderblomster. Man kan da ikke andet end sige folk bliver budt velkommen til sæssonstart lørdag.