Gaveindkøb og Clean

body-shop.jpg

Jeg har været på gaveindkøb idag. Min søster har jo fødselsdag på søndag, og vi er inviteret til fødselsdag. Med bilen i hus, drog jeg asted til Magasin i Lyngby, og tænkte, at der måtte jeg kunne finde noget fra hendes ønskeseddel. Som det ses var der rigeligt at lade sig inspirere af.

clean-laundry.jpg issey-miakkey.jpg

Nu var jeg der jo, og nu havde Anita jo talt meget om den her perfume, så jeg måtte jo snuse, hvad det var for noget. Den hun havde fået hed “Ultimate”, men der var jo maaange forskellige 🙂 Jeg prøvede 3 forskellige. Den der bare hedder Clean, Shower Fresh, og Fresh Laundry. Umiddelbart var det Shower Fresh, jeg var mest tiltalt af. Den duftede rigtig godt. Som sagt havde jeg hamrende hovedpine – det har jeg stadig. Så af samme grund fik jeg ikke “oset” nær så meget, som jeg ellers ville have gjort. Jeg ville bare hjem igen. Gaven kom i hus, og den ses her. Jeg håber søster bliver glad for den.

gave-petra.jpg

Hvad der er i den får i se, i næste uge, for søster besøger også sitet, og det skal jo ikke afsløres på forhånd.Jeg måtte også tage et foto en anden af mine yndlingsperfumer. Den stod lige ved siden af Clean, L’ Eau D’Issey af Issey Miyake Den er også dyr, men ikke så dyr som Clean perfumerne, som koster næsten 700 kr.!!! Men godt det dufter de altså, så jeg forstår dig godt Anita 😉

2 thoughts on “Gaveindkøb og Clean

  1. Tak skal du have, og i lige måde. Jeg skal også have duftet lidt mere, når jeg kommer derud igen. Nu har jeg da heldigvis ikke så langt, skulle jeg få den slags lyster. 🙂

  2. Hvis jeg kommer til et Magasin engang, så skal jeg HELT klart bedøve min næse 100% i alle Clean-parfumerne, inden jeg spenderer de knap 700,- på den næste i rækken. De ER ikke alle lige gode, men Jeg har vænnet mig til Ultimate nu. Jeg elsker den dog ikke, som jeg gjorde med den anden (Sweet Layer).

    Rigtig god weekend til dig og god bedring 🙂

Der er lukket for kommentarer.