Hvad skal man snart tro?

fanta.jpg

Nu faldt jeg lige over denne artikel til morgen, hvor man kan læse at aspartam/Nutrasweet, giver øget risiko for svulster i hjernen. Det er ikke let snart…. Jeg skrumper p.t. og jeg synes jo, jeg gerne vil have bare lidt til at forsøde tilværelsen med, så det eneste jeg kan, er at drikke mig et glas sukkerfri sodavand. Jeg kan ikke drikke for meget, for så får jeg dårlig mave (det er der vist også andre der har erfaring med). Så jeg kan ingenlunde drikke litervis om dagen, og skal jeg nu helt stoppe, for hvem har lyst til at øge sin risiko for hjernesvulster – Nej det er skisme ikke let!

2 thoughts on “Hvad skal man snart tro?

  1. Men så er den tilgengældt fyldt med masser af kunstigt sødestof, som er lige så farlig, som almindeligt sukker.

  2. Sært at Dato bringer den artikel som en nyhed. Den citerede rapport er fra juli 2005. Mere bekymrende er det måske at de ikke bringer andre forskeres syn på Soffritti rapporten – det er i hvert fald kutyme.

    Med denne her slags undersøgelser er det nok altid en god idé at vælge sine kilder med omhu; og helst kilder der ikke kun konkluderer på basis at én undersøgelse; fx denne:
    http://www.foedevarestyrelsen.dk/Foedevaresikkerhed/Teknologi_tilsaetningsstoffer/Tilsaetningsstoffer/Fakta_om_aspartam/forside.htm

    Soffrittis rapport er i øvrigt nævnt nederst i Fødevarestyrelsens fakta side.

    Endelig så skal det siges at vand er og bliver det bedste at drikke, og helst alm. postevand, da vand i flasker ofte indeholder større mængder bakterier pga. opbevaringen.

Der er lukket for kommentarer.