Yes – for nedadgående!

garbo-paa-altanen-130407.jpg

Så har jeg været på vægten til morgen – et kilo NED!!! Det lyder måske fjollet at juble over et kilo, men det er på en uge, og max, man sådan set må tabe på en uge. Så hvis det bare fortsætter sådan er jeg glad. Jeg ved, der kan komme døde perioder, men bare det, at jeg er igang og det går den rigtige vej – dejligt! Jeg er ret overbevist om, at pulveret vil følge mig som afløser for måltid selv når jeg er kommet “om på den anden side”. Det er en let måde at spise på især for mig, der nogengange bare ikke orker at lave noget ordentlig mad. Og når jeg så har sådanne dage, er det jo bedre end en fed færdigret. Men når jeg får det nye køleskab – regner med, jeg bestiller det her i næste uge, bliver det også lettere, for så kan jeg selv lave noget sundt og fryse ned så jeg har.

Som det ses var “Garbo” lige ude og nyde morgensolen og aflure, hvad der skete nede på gaden. I kan også se magnolien i al sin pragt udenfor. Nu er hun trukket hen i en solstribe på min seng istedet. Jeg sidder her med morgenens pulver, og min 2. kop kaffe. Jeg har været i bad, så jeg er stort set klar til når min far kommer her om godt ½ time. Så skal jeg lige have købt min søster en gave til på søndag og ellers skal jeg have prøvet at få gjort lidt rent. Desværre har jeg stadig feber og en knaldende hovedpine…. suk!

Vi får se, hvordan det går senere…

2 thoughts on “Yes – for nedadgående!

Der er lukket for kommentarer.