Fantastic Fantasy

billet-earth-wind-fire.jpg

Dette klip er “deja-vu” til koncerten med dem for mange, mange år siden efterhånden. Det var fantastisk, og “Fantasy” og Philip Bailey på “slap line” lod mig fuldstændig paralyseret dengang, og gør stadig – han er fantastisk! Prøv selv at se:

Noget musik kan altid få mig i godt humør, skulle det være lidt nede, og Earth, Wind & Fire er bestemt en af de grupper, jeg altid kan sætte på, og løfte humøret, hvis det er nede og er det godt bliver det kun bedre.:)

0

2 thoughts on “Fantastic Fantasy

 1. Hej Deborah !:-h

  Jeg er også vild Earth,Wind and Fire :-” De gir’ go’ energi !
  :d
  – Vil bare sige, at du har fået en dejlig blog, som jeg nyder at besøge
  Fortsat go’ søndag!;;)

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.