Sæssonstartstemninger

daekner-til-toerre.jpg
Nummerdækkener til tørre i solen

til-toerre-i-solen.jpg
Når hestene har løbet skal de vaskes og siden tørre man i solen – dejligt!

hygge-i-solen.jpg
Der blev virkelig hygget i solen

jockeyer-i-paddock.jpg
Jockeyerne i Padocken i deres farvestrålende skjorter

good-girl-efter-hun-har-vun.jpg
“Good Girl” efter hun har vundet 4. løb med Jockey Nicolas Cordrey

orange-stedmoder.jpg
Helt nede ved vindercirklen var der disse orange stedmoderblomster – dem kunne jeg ikke stå for

blaa-himmel.jpg
Jeg elsker siluetterne af træerne og den blå himmel

finish-first-i-paddock.jpg
“Finish First” i Paddock

hygge-i-solen02.jpg
Dejligt, når der kommer mange mennesker og nyder det

tbird-i-paddock.jpg
“Tbird” i paddock

Som det ses har det været en fantastisk dag på banen. Jeg tog derned en time inde i programmet – jeg har stadig feber, så jeg tænkte, jeg hellere måtte tage det roligt. Vejret behøver jeg vist ikke nævne, det kan I selv se på billederne. Det var mere sommer end noget andet. Helt vidunderligt. Ingen af “mine stjerner” for dagen fik “held i sprøjten” idag, og det var simpelthen uheldige omstændigheder, der var skyld i det. Men nu har vi jo også lige brillieret med 2. førstepladser, så man kan jo heller ikke blive ved. Susanne og Toby kom ned på banen også, og det var rigtig hyggeligt, bortset fra at Toby er ved at udvikle sig til lidt af en lille terrorist. Især overfor Helles “Speedy” som jeg skulle passe på et tidspunkt. Hun er tæve, og det skal jeg love for, han fandt ud af. Hun var ret træt af ham til sidst. Vi gik op mod stalden da sidste løb var slut, så Helle kunne få sin hund, og så fik vi jo også en sludder. Det endte da med, at jeg hjalp med at få heste ind, inden jeg kørte hjem. Jeg tog “Jason” ind fra folden. Iøvrigt fik jeg da dagens bemærkning idag, som jeg blev ret glad for. Jeg fik at vide, at jeg da havde overvintret ret godt :d – det var da ikke det værste jeg har hørt 😉

3 thoughts on “Sæssonstartstemninger

 1. Tak Birgitte 🙂
  Jeg hoppede i stolen af glæde, da du skrev, at I vandt. \:d/ Dejligt han har det godt ham “Sweet”:x . Du husker :* fra mig? Knus

 2. Hej D.

  Skønne skønne billeder – det er lige til at blive i godt humør af.
  Tusind tak for din hilsen til min dejlige Sweet.. Han er iøvrigt kommet godt over løbet – og vi prøver igen d. 27 i Ã…rhus.

  Knus
  Birgitte

 3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Skarphedsøvelser

Der er lukket for kommentarer.