Skarphedsøvelser

Jeg havde jo et skarphedsproblem, så jeg satte mig for at prøve at løse det forleden aften, og som I ser, så gik det “ikke så ringe endda” – den smukke gule blomst sidder på en sukkulent jeg har, der også blomstre hvert år. Og jeg skal sige jer blomsten er vel omkring en cm lang vil jeg tro. Så det går vist endda? Døm selv.

blomsterknop.jpg

gul-blomst-sukulent01.jpg

gul-blomst-sukulent02.jpg

gul-blomst-sukulent03.jpg

gul-blomst-sukulent04.jpg

Håber I kunne lide billederne både disse og dem fra banen. Jeg synes ihvertfald, det har været en god dag. Håber jeres også har været det. Nu vil jeg ind og hvile mig, for efter at have gået og stået så meget har jeg ondt og er træt. Hav en dejlig aften. 🙂

0

9 thoughts on “Skarphedsøvelser

 1. Lyder som om du har haft en travl, men også god dag, søde. Dejligt! Og skønt med en kommentar om, at du har overvintret godt – den var da ikke så ringe at få \:d/.

  Fedt at se fotos fra banen også – kan næsten fornemme stemningen og lyden dér.

  Smukke fotos…. må hellere få kigget den manual til mit kamera…hmm…

  Knus
  Lotte

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.