Altanindvielse

hansen-white-rum.jpg

Så er det vist tid, at få indviet altanen 🙂 Jeg var i kælderen og hente hynder, og så har jeg gjort klar derude med lidt blade og sådan. Ikke så ofte, jeg forkæler mig selv med ugeblade, men engang imellem. Idag måtte jeg eje 2 af slagsen, både Familie Journalen og Søndag. Det ene fordi der var en artikel om Oprah i. Det kunne jeg ikke ignorere 😉 Jeg forkælede iøvrigt også mig selv med en buket flotte tulipaner, som jeg også har forsøgt at tage billeder af, men det bliver skisme ikke godt!! Hm:-?

altanindvielse.jpg

Jeg fik jo ondt i halsen igen igår. Så vi blev da enige om, at kuren for det, var en romtoddy. Fint nok, bortset fra at sådan en havde jeg ikke lige – en rom altså! Det har jeg nu! Det skulle vel egentlig have været mørk rom, men det er det altså ikke, for der var kun denne tilbage nede i Fakta! Iøvrigt kom vi til at tale om Struer Rom, og det mente jeg jo den her var. Det er det ikke, den hedder Hansen. Men det skal nok glide ned alligevel. Lige nu sveder jeg som jeg ved ikke, hvad. Så om jeg også har fået feber, skal jeg ikke sige, andet end det ikke lige er romtoddy på programmet lige nu. Måske en drink istedet! Jeg skal ihvertfald passe på, ikke at blive kold ude på altanen, men nu kommer solen derom lige om straks, så skal jeg nok få det VARMT! Altanen er selvfølgelig ikke færdig. Der skal fejes og blomster derud. Ikke mindst skal jeg have de fine zinkaltankasser købt, og det er et af de næste projekter. Lige nu skal jeg ind og ringe til elektrikeren så han kan komme og ordne stikkontakter i køkkenet, så jeg kan få bestilt det nye køleskab – det glæder jeg mig til!

4 thoughts on “Altanindvielse

 1. Hej Gitte
  Det blev ski for koldt, så jeg gik ind. Senere kom solen, men så gad jeg ikke gå ud igen. Men skidt, der kommer flere dage:)

 2. Hej Michael
  Ja, det da lige det med halsen der er vigtig. 😉 Jeg har heldigvis en dejlig altan. Og jeg elsker blomster, så det passer helt fint. Gad vide, hvorfor du ikke kan lide rom, om du har fået for meget engang? En kold øl er altså også bare dejligt – helt sikkert!:)>-

 3. Ã…h ja, hvem der bare havde en altan, så kunne man sidde dér med sin bærbare og en kold øl… Desværre har jeg ingen altan, så jeg må enten ud i den barske natur, eller hjem i mine forældres have!

  Blomsterne har jeg ikke noget i mod, hvis bare der er én som kan finde ud af at passe dem (ikke mig!)

  Ugeblade er nok en “kvindeting” som jeg aldrig lærer at forstå… Det nærmeste jeg kommer er månedsmagasiner om f.eks. musik, foto og data 😕

  Rom er nok den værste form for spiritus man kan servere for mig. Alene lugten kan give mig opkastfornemmelser. Næh, så hellere en god øl, men det hjælper vist ikke mod ondt i halsen 🙁

Der er lukket for kommentarer.