Baggrundsmusikken

Svoger har ekstremt meget musik…helt vildt med det! Han fik da lige sat en CD på med netop The Carpenters, som jeg holder så meget af også. Lige noget for mine øregange. Vi fik da også hørt andre ting, men det var lige det, jeg hæftede mig mest ved, fordi jeg holder så meget af det. Før CD’erne havde jeg et dobbeltalbum med dem, som var helt vildt godt. Det kan være, jeg skal få mig en CD med dem også – det tror jeg. Så det var lige et musisk indslag fra dagen også. Gitte – vi hørte også Sanne – på engelsk 😉

2 thoughts on “Baggrundsmusikken

  1. Ja den stemning dette band har, den stemme. Og så ser jeg du også holder af Eath Wind and Fire. Det er bare vildt. De er så fede. Så meget glæde. Og ja Youtube kan man finde videoer fra alle dem man elsker.
    Dejligt at se din side, vil glæde mig til at læse den 🙂

Der er lukket for kommentarer.