Fødselsdag og fotofinurligheder

body-butter-og-body-wash.jpg

kage-med-krymmel.jpg

kage-med-krymmel01.jpg

kylling.jpg oliven.jpg

udsigt-lejlighed01.jpg

tog-med-lys.jpg

Så blev det fødselsdag. En dejlig dag med kage, boller og solskin, glade unger og ikke mindst dejlig aftensmad også. Vi fik som det ses kylling, med ris, karrysovs, broccoli og salat og div. tilbehør. Desuden serverer de en fabelagtigt rødvin fra Brugsen derude (Magento, mener jeg, skal lige dobbelttjekke – det er sådan noget jeg glemmer) som både fås på pap og flaske. Kagen var en dejlig squashkage, som smagte himmelsk, og var dejlig saftig. Det var min yngste nevø, der havde valgt menuen, men det var der nu ingen der klagede over. Hold op ungerne de åd kyllingelår – dem var der også købt ekstra af. Iøvrigt faldt gaven i rigtig god jord hos søster, og det regnede jeg nu også med, så det var dejligt. De nåede da også og komme en tur ned og spille fodbold som det ses. Iøvrigt er det morsomt, hvad børn synes er sjovt. Talte med en veninde om balloner forleden og om, hvor enkelt et stykke legetøj det er,og hvor underligt, at de er så sjove. Det synes søsters drenge altså også, ligesom yngste nevø, var ved at trille ned af stolen, fordi det var SÃ… sjovt at råbe hurra for søster 39 gange – det skulle vi altså ifølge ham, og se hans lille fjæs lyse op i stor latter over det, var da kosteligt 🙂 Det var jo også ham vi fejrede, og han blev jo, som det ses på kagen 8 i mandags.

Der går stadig noget galt for mig, og det blev så tydeligt igen på de fotos, der ikke er med her desværre. Det var close-up af noget af maden. jeg tror simpelthen at det går galt, når jeg bruger Makrofunktionen, og der ikke er lys nok? Det er fordi jeg gerne vil prøve at undgå blitzen, og det kan jeg også godt, men så går det altså galt nogengange. I tilfældet med oliven gik det godt!Hm! HJÆLP! Ellers skal har jeg fundet ud af bare gå tæt nok på, med den almindelig funktion. Jeg tror vist, jeg hellere må tage en snak med Anita om det. Hun har venligt tilbudt sin hjælp. For der er ikke nogen forklaring som sådan i brugsanvisningen. Det er så pisseærgerligt, når motiverne er fine ellers. Problemet er, at det er ikke til at se på skærmen at de er dårlige, for så havde jeg selvfølgelig taget dem om. Nåh, jeg lærer det nok, men jeg håber i alligevel får en fornemmelse af en dejlig fødselsdag.

1 thought on “Fødselsdag og fotofinurligheder

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Til ære for

Der er lukket for kommentarer.