Tilbagetog

altanudsigt-16072007.jpg

Jeg er lidt træt af det. Jeg har her til aften fået meget feber. Endnu værre så kommer Karin imorgen og vi skal hygge os. Jeg kan kun håbe på, at det er gået over igen til imorgen. Det kan det så heldigvis godt være. Jeg må gå tidligt i seng. Altså. Jeg har en snert i halsen, men det bliver ikke rigtig til noget. Af samme grund trak jeg indenfor, da det blev for koldt ude på altanen. For ikke at gøre ondt værre. Senere kom solen og så kunne jeg godt være gået ud igen, men så gad jeg ikke. Mellem træerne kan man ane Dyrehaven ude i det fjerne.

skadereden.jpg

Skaderne har travlt, de enten har unger, eller også er der nogen på vej. De har været igang længe. Mange kan ikke lide dem, men jeg synes nu det er sådan en køn fugl. Jeg vil prøve at få “skudt” dem, på vej ind el. ud, men det kræver næsten, at jeg sidder derude. Og når først der kommer blade på træet derude så….

Jeg fik endelig fotograferet tulipanerne.

tulipaner-16042007.jpg