Aftenhimmel

aftenhimmel.jpg

Jeg elsker skyer, det har jeg vist sagt før. Her til aften nåede jeg lige at fange den her himmel. Den er da flot – ikke? Vejret har været underligt. På et tidspunkt var det regnvejr på den ene side, og sol på den anden. Men tydeligt koldere end de foregående dage har det været. Det endte med lidt regn her til aften.

Nu vil jeg gå ind og hvile det skøre hoved, og se om jeg kan få lidt samling på det til imorgen, og så få begyndt på bølgerne der.

Som slutning på en super dag, fik jeg lige her til aften en sms fra “ham” :x, som holder “retræte” p.t. Det var godt nok kun en joke, men trods alt har jeg været forbi hans tanker. Det er nok lige nu, selvom jeg savner vores snakke – meget!!

Lotte hilser fra koncert med Beth Hart (Train i Ã…rhus), og har kulderystelser p.g.a. udsugningen 🙁 Vi får sikkert en udførllig rapport imorgen.