Dybt underligt

syg.GIF

Så får vi dagens første ~o) og jeg undre mig såre over mit system #-o. Her til morgen har jeg ingen feber og har ikke ondt i halsen :o. Jeg gad vide, hvad hulen der foregår…. Men eftersom jeg engang var indlagt efter at have haft feber i 2 mdr., og tilsammen 6 overlæger ikke kunne “knække koden” – så kan jeg vel ret beset heller ikke forventes at kunne 😉 Godt var det da for noget, for der var ikke den ting, jeg ikke blev testet for :)>-. Til gengæld var jeg i fare for at udvikle blodmangel b-( med alle de blodprøver der blev taget. Jeg har fået taget så mange, at der er temmelig meget arvæv i min store årer i albuen, hvor man normalt tager prøverne.:(

Godt er det, at jeg er nogenlunde frisk (er træt), og at Karin og jeg skal hygge os idag. Hun har fødselsdag imorgen <:-p, så jeg må hellere få købt en lille ting til hende og så få fundet frokoststedet. 🙂 God dag til jer!

5 thoughts on “Dybt underligt

  1. Håber den feberfrie periode holder, jeg var ellers ved at skulle gi dig en reprimande, ikke noget med altanhygge og galopbane, når man har feber, sagde den strenge nurse så 🙂

Der er lukket for kommentarer.