Garn indkøbt

tilbud-garn.jpg

mit-garn.jpg

Ganske som jeg havde forestillet mig, fik jeg købt garn idag. Nu havde Dorte bildt mig ind, at de havde billigt bomuldsgarn i Kvickly. Godt nok bortset fra, at den nærmeste Kvickly ligger i Gladsaxe…Hm! Skulle også have hæklenåle, så jeg kiggede på nettet og på Jærgersborg Alle 16, var der sørme en håndarbejdsforretning. Og tænk engang, hun havde bomuldsgarn på tilbud, så jeg indkøbte 10 nøgler, hæklenål og hækleanvisninger i et lille hæfte. Jeg har en hæklebog, hvor det også står viser det sig, men det kunne jeg jo ikke lige huske, da jeg stod derovre. Ved nærmere studie viser det sig, at også bølgemønsret er deri. Så nu skal jeg bare have sat projektet “i vandet” so to speak – spændende! Jeg rider med på bølgen 😉 lige om lidt, omend kun i gæstehåndklædestørrelse til en start.

5 thoughts on “Garn indkøbt

 1. ok Deborah – for mig er “at bilde ind” nemlig lig med “at lyve” , så jeg håbede da ikke at du følte dig snydt af prisvejledningen.

  God fornøjelse med hæklenålen.

  kh Dorte

 2. Hej Dorte

  Jamen det gør det sikkert, her var det bare billigere 12,- kr. pr. nøgle og som jeg skrev, så ligger den nærmeste Kvickly altså noget væk herfra. Jeg starter med badehåndklæder, og skal nok rapportere 😉

 3. Jeg håber da mit råd om bomuldsgarn til 12.95 i KVickly holder – jeg vil meget nødig bilde nogen noget ind 🙂

  Glæder mig til at se begyndelsen på dit tæppe.

  Kh Dorte

 4. FED ide at starte med et gaestehaandklaede – den kommer jeg vidst lige til at kopiere… Jeg vil saa gerne laere at haekle efter en opskrift – og jeg har en masse bomuldsgarn som ville passe perfekt. TAK TAK TAK – for den gode ide!

Der er lukket for kommentarer.