Hyggeligt samvær og dejlig mad

big-mama-lyngby.jpg

Bagefter var det videre til Østerport St. for endnu engang at hente Karin, og dernæst videre til Parkens Privathospital. Vi kom til tiden og jeg måtte ned igen, for de har pludselig indført parkometre på Øster Allé. Og en parkeringsbøde, dét gad vi da ikke. Så jeg fik smidt noget i “dyret” og op igen. Da det var vel overstået, kørte vi til Lyngby, hvor jeg havde fundet ud af, at vi skulle spise på Big Mamma’s Pizza House“. Jeg havde været ude og tjekke menu’en og glemte at tage højde for “Frokostmenu”. Men det endte da med, vi fik noget lækkert – Laksekoteletter med tagetelli, pesto og urtesmør. Det smagte rigtig godt.

laks-med-tagetelli.jpg

Bagefter kørte vi hjem til mig, og jeg ledte efter en bager, så vi kunne få kager til kaffen. Uden at tænke på, at jeg altså har en lige rundt om hjørnet! Og hans jordbærkager er endda bedre! Men pyt med det, vi havde det hyggeligt. Om ikke andet kunne vi da grine af mig, som har haft “hovedet under armen” hele dagen, og også igår tilsyneladende. Blandt mange brølere, har jeg ladet mine nøgler sidde udvendigt!!

2 thoughts on “Hyggeligt samvær og dejlig mad

  1. Uhmm….den der laksekotelet 8->

    Jeg ELSKER laks!….ja,(næsten) alle former for fisk…..undtagen ål.
    Ã…len kan jeg ikke få ned.=; Jeg har hørt for mange “historier” om den.
    :-&
    Ha’ en go’ dag!:-h

Der er lukket for kommentarer.