Lige om hjørnet

em_logo.gif

Nede på hjørnet lå der en bager. Det har der gjort lige så længe jeg kan huske. Det er sådan en rigtig hyggelig ejendom. Allerede sidste år da jeg flyttede ind her var den lukket, og jeg gik og håbede den ville åbne igen. Fra andre lokale hørte jeg, at den havde været lukket længe.

Var spændt på, hvad der ville komme der. Hos Therese læste jeg om det her koncept, og da jeg kørte forbi næste gang, tænkte jeg, at det garanteret var sådan en, der kom. Næste gang jeg kørte forbi, så ganske rigtigt, så var skiltet kommet op – så nu har jeg Emmerys lige om hjørnet. Udover den, har jeg en i Hellerup, og på Jægersborg Allé også, så jeg skulle kunne få mine lyster styret 😉 Nu har jeg faktisk slet ikke været dernede endnu, men når jeg har skal jeg selvfølgelig berette om det. Det ser lækkert ud 🙂