Aflysning

morgenskyer.jpg

Dejlig morgen med en flot himmel som det ses. Jeg er lige blevet ringet op af Søren som har elfirmaet, hvor “min” elektriker er ansat, og han er blevet syg. Så vi må vente på, at han bliver frisk. Det kender jeg jo ligesom godt, så det gør vi jo bare så. Nu er jeg jo stået op og er dødfrisk og noget – not!(:| Jeg havde jo sat uret til kl. 7, men vågnede da kl. 6 og lå så og hvilede lidt inden jeg stod op. Men jeg vil tage mig sammen og gå ned og få sat et par vask over inden jeg kører hen med bilen til min far. Han skal jo også have lidt mad købt ind.
Det er Karins fødselsdag idag, så hende skal jeg ringe til og ønske tillykke også. <:-p Og så skal jeg vist prøve at komme igang med hækleriet også! Lige nu sidder jeg med ~o) og prøver at vågne helt 😉

2 thoughts on “Aflysning

  1. Hej Jakob

    Tak for kommentar. Jeg går ud fra, du her tænker på, at horrisonten hælder lidt til venstre så? Hm, det må vi lige sludre om på Skypen, men tak for tippet, jeg skal huske at tænke over det, nu da jeg ved det 😉 For her er der ikke noget, der er skævt med vilje!

  2. Hej D!

    Husk når du tager billeder med dit nye digitale kamera, så skal kameraet altid holdes lige i forhold til horisonten, ellers får du styrtede billeder. En ting som er blever meget udbredt med digitale kameraer og deres skærme. Før i tiden hvor folk brugte søgeren i kameraet blev der sjælnere skæve billeder! Tænk over det når du fotograferer!

    Skæve billeder er en irritation synes jeg! OGSÃ… når det er med vilje for at lave “kunst”! Lige som brug af “STEADY” cam til håndholdte film hvor man bliver søsyg af at se på det! 🙂

Der er lukket for kommentarer.