Rygbrok

Jeg er lige gået lidt i sympati med Helle, som ikke har det bedre end godt 🙁 – eller rettere min ryg er, for jeg havde nu ikke lige de planer – sorry Helle, omend jeg har mægtig sympati. Men ondt i ryggen har jeg haft, og har derfor mest slappet af idag, men jeg fik nu vasket 2 maskiner tøj.

Problemet er så, at når jeg så får ondt tager jeg pillerne, som jeg så bliver dårlig af. Der er vi nu, så jeg skal ind og ligge igen. Vi må se, hvordan imorgen. Bye for now!

3 thoughts on “Rygbrok

  1. Tak begge to, og jo her til morgen går det okay. Jeg er selvfølgelig træt, men sådan er det. Men jeg har tænkt at tage en slapper og prøve hækleriet idag. Tak for roserne til fotos Lotte. Og Lene tak for opskriften den kom idag! :)>-

  2. Håber du har det bedre i dag, søde. Jeg nyder virkelig dine fotos her på bloggen. Den med solen, der kigger igennem skyerne er helt fantastisk:)

    Knus
    L

Der er lukket for kommentarer.