Det driller

ūüôĀ H√¶kleriet driller!! Det bliver ikke rigtigt, selvom jeg f√łlger m√łnsteret – √ÜV! Jeg m√• forfra imorgen! Det var lige netop det jeg frygtede! Suk! Mig og m√łnstre!

Ellers ikkke meget, det stormer helt vildt, og varmeapparaterne er da kommet i sving igen. Jeg ser crime night på Discovery og hygger mig. Er træt men har ikke feber og ryggen er nogenlunde Рjeg har da undgået de stærke piller idag.

4 thoughts on “Det driller

  1. Mærkeligt nok så har jeg aldrig lært at hækle, det var da ellers sådan noget man lærte i håndarbejdstimerne engang, men jeg var venstrehåndet og så mente læreren ikke hun kunne lære mig det. Kunne ellers være dejligt selv at kunne hækle nogle af de smukke sjaler jeg har set rundt omkring.

    Held og lykke med det og rigtig god weekend:)

  2. Tusind tak, ogs√• rigtig god weekend til dig. ūüôā Vi m√• se, om jeg kn√¶kker koden p√• det dumme m√łnster idag. Men n√•r alle de andre kan, s√• m√• jeg sgu da for pokker ogs√• kunne :((

  3. H√¶klem√łnstre det er alts√• heller ikke lige mig. Ja det stormer, de solsikker jeg plantede ud er kn√¶kket, bare det kommer igen. God weekend, Deborah

Der er lukket for kommentarer.