Det driller

🙁 Hækleriet driller!! Det bliver ikke rigtigt, selvom jeg følger mønsteret – ÆV! Jeg må forfra imorgen! Det var lige netop det jeg frygtede! Suk! Mig og mønstre!

Ellers ikkke meget, det stormer helt vildt, og varmeapparaterne er da kommet i sving igen. Jeg ser crime night på Discovery og hygger mig. Er træt men har ikke feber og ryggen er nogenlunde – jeg har da undgået de stærke piller idag.

0

4 thoughts on “Det driller

 1. Mærkeligt nok så har jeg aldrig lært at hækle, det var da ellers sådan noget man lærte i håndarbejdstimerne engang, men jeg var venstrehåndet og så mente læreren ikke hun kunne lære mig det. Kunne ellers være dejligt selv at kunne hækle nogle af de smukke sjaler jeg har set rundt omkring.

  Held og lykke med det og rigtig god weekend:)

  0
 2. Tusind tak, også rigtig god weekend til dig. 🙂 Vi må se, om jeg knækker koden på det dumme mønster idag. Men når alle de andre kan, så må jeg sgu da for pokker også kunne :((

  0
 3. Hæklemønstre det er altså heller ikke lige mig. Ja det stormer, de solsikker jeg plantede ud er knækket, bare det kommer igen. God weekend, Deborah

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.