Mønsterforvirring

Nu sidder jeg her og skal igang med at hækle prøver lige om lidt. Jeg er totalt novice udi det her, så det er noget af en mundfuld. Og jeg har opdaget at de to mønstre, jeg har liggende – det ene Liselottes er meget enklere, end et andet jeg har liggende. Umiddelbart ser resultaterne nogenlunde ens ud, og så er det jeg spørger, hvordan hulen det kan gå til? Jeg vil prøve begge og se, om jeg kan spore forskel – og selvfølgelig vil jeg melde mine “forskningsresultater” til jer. Liselottes er det letteste at gå til, og det er klart det jeg hælder til af samme grund 😉

2 thoughts on “Mønsterforvirring

 1. Hej Dorte

  Jeg bruger også Liselottes opskrift, og er nu efter at have spurgt hende, hvordan med rækker og sådan kommet igang. Jeg er dog blevet usikker på, om jeg gør noget galt, for jeg har ikke de hulller du har selvom jeg bølger godt nok?

  Tak for dit feed-back og din hjælp.

  Kh

  Deborah

 2. Jeg bruger Liselottes opskrift til mit tæppe …. jeg har kun ændret lidt ved måden at vende på for enden af hver række. Men selve hulmønstret på mit tæppe på min blog kan du got bruge til at sammenligne med.

  kh Dorte

Der er lukket for kommentarer.