Kold himmel

himmel02-200407.jpg

Jeg var lige et smut nede til byen. Det er hundekoldt!! Det blæser ad pommeren til og skyerne har fart på. Det var næsten mere en efterårshimmel end en forårshimmel, men flot det var det. Her er lige et kig op ad vejen også.

gaden-her-200407.jpg

himmel-200407.jpg

Vel hjemme igen hygger dejlige hilsener i bloggen og lidt frokost. Jeg er træt idag, jeg kan slet ikke vågne, og en plan om eventuelt at tage i stalden blev meget hurtigt droppet. Jeg skal jo derned imorgen, for der er der løb. Det værste når det blæser sådan, er at jeg taber luften fuldstændig. Men det gik da.

0

2 thoughts on “Kold himmel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.