Mig – et fjols

linsoftenerxl.jpg

Ja der er ikke andet at gøre, end at grine ad det…Rødmende må jeg indrømme, jeg har været et stort fjols. Hovedet har godt nok været “under armene” de sidste dage, og det udmyntede sig da også i endnu en brøler – dennegang online! Pinligt! Jeg skrev på Liselottes blog, at jeg da ihvertfald ikke kunne finde Lindeblomst skyllemidlet på Durance’s hjemmeside. Grunden til at jeg ikke kunne “se skoven for bar træer” var, at for mig var LIME noget helt andet! Idag så slog jeg det op og lime er jo lindeblomst – så det var altså bare en blokering fra mit hoveds side, der gjorde det. Undskyld allesammen!!!

Iøvrigt fik jeg sommerkatalog fra Isabella’s igår – uha, jeg skal slet ikke kigge mere – der fås lindeblomsttingen også stadig! – IKKE et ord mere om den.

Rødmende trækker jeg mig tilbage, og så må vi ind og se om fjolset har mere held med hækleriet idag! Igår ville det ingen steder passe, og jeg endte med at opgive. Så nu starter vi forfra! :((

2 thoughts on “Mig – et fjols

  1. Hm, det er godt, det ligger på nettet så 😉 Det kunne godt være manden i huset med fare for finanserne har gemt det væk:-”

    Jeg vil prøve produkterne med lindeblomst på din anbefaling 🙂

  2. Jeg har stadig ikke modtaget noget katalog. Gad vide, om manden i huset har gemt den GODT af vejen!?!? 😉

    PS. produkterne med Lindeblomst er rigtigt gode. De dufter som en hel sommerdag…

Der er lukket for kommentarer.