Opgivende

strikkeproeve.jpg

Nu er jeg snart ked af det!!! Det skide hækleri vil overhovedet ikke, som jeg vil. Mønstret er slet ikke svært, så hvorfor hulen kan jeg så ikke få l….. til at gøre, som det skal :-\ Det er nok mig der laver “ged” i det…. jeg mangler min mor til at hjælpe mig! Det kan jeg jo ikke lige lave om på. Nu ved jeg snart ikke, hvad jeg skal stille op, men ked af det er jeg. 🙁 Jeg vil så gerne hækle noget fint, om ikke sengetæpper, så ihvertfald gæstehåndklæder – men måske de ikke skal bølge…? Grrrr!!!:-?

Jeg prøvede på Anita‘s forslag at rykke hen i noget mere lys i forhold til tulipanfoto, men synes sgu ikke, det hjælper meget, eller er det mig der er negativ nu – you tell me!? Jeg må prøve det andet hæklemønster jeg har, og så se, om det hjælper på det, men det er langt mere besværligt….suk! Eller også skulle jeg måske bare opgive, og konstaterer ligesom Marianne, at vi kun duer til at kigge på…? 🙁

tulipan02.jpg

tulipan03.jpg

6 thoughts on “Opgivende

 1. Tak Gitte

  Du er nu sød! 🙂 Jamen jeg ved jo ikke, om jeg kan hækle, jeg har aldrig prøvet det. Jeg vil gerne, men om det er nok, det må vise sig:-\

  Med hensyn til billederne, joh det nærmer sig noget, jeg er tilfreds med, og dem jeg har fået taget idag, er jeg ihvertfald tilfreds med. Mere om det lige om lidt….:)

 2. For det første er jeg imponeret over dit hækleri, det har jeg aldrig kunnet. Og skal da også ærligt indrømme at jeg ikke har nogen illusioner om at jeg nogensinde vil lære det.
  Med hensyn til dine blomsterbilleder, tjaa det kan godt være du ikke er tilfreds. Men jeg synes altså de er meget flotte ! :d

 3. :-” Dorte – det med fastmaskerne har jeg i mellemtiden selv fundet ud af! – Så er en del af problemet løst, nu er det næste, at få hullerne til at være de rigtige steder. Det går altså galt et el. andet sted med maskeantal!!! :-\

 4. Ih altså, søde… jeg synes det ser godt ud med det hækleri… Jeg kender jo godt til dét dér med at håndarbejdet driller – tålmodighed… og øvelse… er vist de eneste råd jeg kan give. Strikke kan jeg, men hækle har jeg aldrig rigtigt dyrket – ikke ret meget ihvertfald.

  Stort knus,
  Lotte

 5. Mit tæppe efter Liselottes opskrift er hæklet med stangmasker – det ser ud som om du hækler fastmasker. Stangmasker er dobbelt så høje som fastmasker, så hullerne bliver tydeligere.

  Det er mit ene bud på forskellen. Hvis det ikke er årsagen, så giv endelig lyd igen. Rart at kunne hjælpe …. eller i hvert fald forsøge at hjælpe.

  kh Dorte

Der er lukket for kommentarer.